EXCLUSIV | Ilinca Vandici, siluetă perfectă la 38 de ani! Care este dieta vedetei Kanal D pe timp de vară!

30 07. 2024, 16:00

Ilinca Vandici este o femeie super admirată și așa a fost întotdeauna pentru că silueta ei a ajutat-o să fie mereu în centrul atenției. Deși are un program extrem de încărcat, vedeta Kanal D își prioritizează lucrurile astfel încât să aibă mai mult timp la dispoziție pentru ea și pentru tabieturile ei. Atunci când nu reușește să meargă la sală, Ilinca Vandici recuperează mișcarea prin plimbările cu bicicleta alături de fiul ei de 7 ani, Zian.

Ciao.ro i-a aflat tabieturile Ilincăi Vandici dar și cum se întreține frumoasa vedetă Kanal D pe timp de vară.

„Bineînțeles că îmi fac timp să ajung la sală, deși programul meu este extrem de aglomerat și solicitant. Prioritizez lucrurile, altfel nu aș reuși să îndeplinesc toate task-urile dintr-o zi. Sportul este una dintre prioritățile mele.
În ultima perioadă nu mai reușesc să ajung atât de des pe cât mi-aș dori, dar este doar o perioadă, înțeleg că alte lucruri necesită atenția și prezența mea și pot să las sportul pe locul 3 sau 4. Dar în fiecare zi fac mișcare, chiar dacă nu la sală, alerg de colo-colo, urc scări, alerg cu Zian, merg pe bicicletă. Fac sport, fiind o persoană foarte activă, chiar dacă nu ajung la antrenament pe cât de des mi-aș dori”, ne-a povestit Vandici căreia nu îi place absolut deloc să gătească.

Nu a mai avansat deloc cu gătitul

A avut întotdeauna grijă să se hrănească corect din punct de vedere alimentar însă gătitul nu a atras-o niciodată și nici nu crede că va face parte vreodată dintre pasiunile ei. Iar din acest punct de vedere, vedeta Kanal D se consideră norocoasă pentru că fiul ei, Zian, preferă și el să mănânce „ușor”, la fel ca celebra lui mămică.

„Gătitul nu este o activitate care să mă atragă și nici nu îmi găsesc timp pentru
a învăța, testa rețete. Marele meu noroc este că Zian mănâncă foarte
curat pentru vârsta lui, ce mănânc eu mănâncă și el. Ne plac salatele, legumele crude, mâncarea neprocesată. Gătitul nu cred că se va regăsi între pasiunile mele”, ni s-a mai confesat Ilinca Vandici.

Vara se hidratează mult

Pentru că are un trup tras prin inel, Ilinca Vandici știe cum să și-l mențină și să rămână mereu la numărul de kilograme pe care îl are acum, adică unul de invidiat.
Am fost curioși să aflăm ce nu îi lipsește niciodată vara din frigider Ilincăi Vandici și ne-am convins încă o dată că vedeta e adepta fructelor și legumelor.
„Legumele și fructele de sezon nu îmi lipsesc, și apa”, am mai aflat de la Ilinca Vandici.

foto: social media